• Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41
  • Västansjö 1:41

Beskrivning

På fastigheten finns två byggnader uppförda i ett plan ovan mark. Huvudbyggnaden uppfördes 1963 och tillbyggdes 1990. Sidobyggnaden uppfördes 1990 och båda byggnaderna inrymmer förskola.

Byggnaderna har stomme av trä, fasader av träpanel och yttertak belagt med plåt. Byggnaden har tre-glasfönster. Uppvärmning sker med direktverkande el. Ventilationen är utförd i form av mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning.

Lokalerna har golvbeläggning av linoleum och plastmatta med målade väggar. Till lokalerna hör en gård med lekplats.

Parkeringsmöjligheterna är goda och utgörs utvändiga parkeringsplatser.

Service

Snabbköpet i Hälledal är ortens naturliga centrum. Här finns även en simhall, mellanstadieskola och förskola för barn från 1 – 5 år samt ett fritidshem. Härnösands bibliotek har en filial i Hälledal. På orten finns två idrottsklubbar, Ramviks IF som ägnar sig åt fotboll och skidåkning och Ramviks BTK där man spelar bordtennis. Vid Mörtsjön ligger förutom camping med stugby och vandrarhem även café & restaurang, en liten butik och förstås en badplats. I Härnösand finns mycket att se och göra. Här finns exempelvis över 400 föreningar och gott om sport- och idrottsmöjligheter året runt. Staden är också en riktig restaurangstad och här finns gott om boendemöjligheter, både i centralorten och på landsbygden. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv. Bredband, högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer är högprioriterat för all verksamhet. Inom 45 minuters restid bor 150 000 människor, vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Kommunikationer

Cirka 25 kilometer söder om Hälledal ligger Härnösand, ett behagligt pendlingsavstånd som ger stora möjligheter. Via väg 90 tar bilresan Hälledal-Härnösands cirka 20 minuter. Vill du resa kommunalt sträckan Hälledal-Härnösands centrum finns flera bussar att välja på. Resan tar 25-30 minuter. Härnösand har goda kommunikationer och det är enkelt att resa både till och inom staden. Sundsvalls/Härnösands flygplats Midlanda, ligger vid E4 cirka 32 km söder om Härnösand.

Ett par hundra meter från Härnösands centrum, på Nybrogatan, ligger den gemensamma buss- och järnvägsstation där Härnösands stadsbussar avgår och där du även kan ta flygbussen till Midlanda Flygplats.

Kontaktpersoner

Håkan Grubbström
Förvaltare

+46 72 531 75 57

Bitte Wikner
Förvaltningsadministratör

+46 701 93 78 99

Fakta

Fastighetskategori

Nordiqus

Kommun

Härnösand

Adress

Folketshusv. 7, 870 16 Ramvik

Ort

Ramvik

Storlek

Övrigt 327 kvm
Total 327 kvm

Information

Tomten är friköpt.

Service och felanmälan

HälledalsHus AB
Växelnummer: 0612-40305