• Del av Vejby 266:1

Beskrivning

Sommarsols nya LSS-boende är beläget i natursköna Vejby strand med närhet till fina sandstränder och hav, men trots den avskilda placeringen är det endast 12 km från centrala Ängelholm.

Huset är byggt med ljusa, putsade fasader med inslag av naturligt åldrande material såsom träpanel och svarta fönster. De svarta fönsterna harmoniserar väl med omgivningen och förstärker intrycket av den friska, lugna och trygga omgivningen.

Boendets två våningsplan samt källare har enkla och översiktliga planlösningar sammanbundna med hiss och trapphus med glasade partier ger ett ljust välkomnande. Båda våningsplan innehåller 6 lägenheter sammankopplade med en central korridor som avslutas med maximalt ljusinsläpp i vardera sida. Lägenheterna är generösa med stora ljusinsläpp för avkopplande utblickar till omgivningen och inkluderar kök, WC och dusch, sovrum och vardagsrum som är tillgänglighetsanpassade. Vardera planen har dessutom gemensamhetsutrymme med kök och vardagsrum samt personalrum med möjlighet till övernattning. I källarvåningen finns förråd och personalutrymmen.

Kontaktpersoner

Katarina Caesar
Förvaltare

+46 761 15 63 62

Ulrika Jönsson
Förvaltningsadministratör

073 041 00 05

Fakta

Fastighetskategori

LSS

Kommun

Ängelholm

Adress

Skogsvägen 36, 266 54 Vejbystrand

Ort

Vejbystrand

Information

Tomten är friköpt.

Service och felanmälan

Security Assistance
Växelnummer: 040-6892480

Felanmälan fastigheten/drift görs till L&T via webbsida: l-t.se/kontakta-oss/felanmalan
E-post: [email protected] Växelnummer: 020-325 000

Felanmälan utemiljö/markskötsel görs till JTF
E-post: [email protected] Växelnummer: 046-12 11 16