• Prylen 1
  • Prylen 1
  • Prylen 1
  • Prylen 1
  • Prylen 1
  • Prylen 1
  • Prylen 1

Beskrivning

På fastigheten finns en byggnad uppförd i ett plan ovan mark. Byggnaden uppfördes 1968 och ombyggd 1983 och 2003. Idag inrymmer byggnaden förskoleverksamhet.

Byggnaden har stomme och fasader av trä samt yttertak belagt med plåt. Byggnaden har tvåglasfönster med träbågar. Entré och korridorer har golvbeläggning av linoleum och målade väggar. Ett större kök och tre plattformshissar finns i byggnaden.

Till fastigheten hör även en gård med lekplats utrustad med gungor och sandlåda etc.

Uppvärmning sker med fjärrvärme. Ventilationen är utförd i form av mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning.

Service

I Härnösand finns mycket att se och göra. Här finns exempelvis över 400 föreningar och gott om sport- och idrottsmöjligheter året runt. Staden är också en riktig restaurangstad och här finns även gott om boendemöjligheter, både i centralorten och på landsbygden. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv. Bredband, högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer är högprioriterat för all verksamhet. Inom 45 minuters restid bor 150 000 människor, vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Kommunikationer

Det är enkelt att resa både till och inom Härnösand. Flygplats Midlanda, ligger vid E4 cirka 32 km söder om Härnösand.

Ett par hundra meter från Härnösands centrum, på Nybrogatan, ligger den gemensamma buss- och järnvägsstation där Härnösands stadsbussar avgår.

Kontaktpersoner

Bitte Wikner
Förvaltningsassistent

+46 701 93 78 99

Fakta

Fastighetskategori

Nordiqus

Kommun

Härnösand

Adress

Skolgränd 2, 871 33 Härnösand

Ort

Härnösand

Storlek

Övrigt 829 kvm
Total 829 kvm

Information

Tomten är friköpt.

Service och felanmälan

Pemavakt
Växelnummer: 060-538337