• Nørregade
  • Nørregade
  • Nørregade

Beskrivning

Fastigheten dvs både tomten och byggnaden är friköpt. Fastighetens äldsta byggnader byggdes 1770, medan de nyaste byggdes 1923. De flesta av byggnaderna har senare utökats eller renoverats. De flesta av byggnaderna är byggda med tegelväggar och ett tak av kakel, men två byggnader är konstruerade i betongelement med takpapp.

Byggnaderna skiljer sig åt i arkitektonisk utformning och i allmänhet. Fastigheten har parkeringsplatser på marken på gården mellan byggnaderna. Huvuddelen av byggnaderna hyrs idag ut till den danska regeringen (Bygningsstyrelsen) och nu finns Retten i Randers, domstolshuset. Domstolen har renoverats och har fått ett nytt ventilationssystem 2019/2020.

Fastigheten är belägen i centrum av Randers i Mellanöstern av Jylland. Fastigheten drar nytta av ett centralt läge med anständig tillgänglighet eftersom fastigheten ligger bara 1 km från Randers Station. Dessutom betjänas området med busslinjer, och närmaste hållplats ligger 350 m från fastigheten. Dessutom finns det enkel tillgång till det omgivande vägnätet, inklusive motorväg E45, som också ansluter fastigheten till alla delar av Jylland såväl som resten av Danmark.

Area: 5920 kvm
Tomtarea: 4.648 kvm
Tomten är friköpt

Kontaktpersoner

Maria Liderås
Regionchef

+46 21 15 60 63

Fakta

Fastighetskategori

Rättsväsende

Kommun

Utland

Adress

Nørregade 1 og 5, 089 00 Randers C

Ort

Randers C

Storlek

Kontor 5920 kvm
Total 5920 kvm

Information

Tomten är friköpt.