• Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90
  • Högsjö-Dal 2:90

Beskrivning

På fastigheten finns en byggnad uppförd i ett plan i souterräng ovan mark. Byggnaden uppfördes 1948, tillbyggd 1996, och inrymmer ett äldreboende.

Byggnaden har stomme av betong och trä, fasader av tegel samt yttertak belagt med papp.

Byggnaden har tre-glasfönster med isolerruta och aluminiumbågar alternativt två-glasfönster.

Uppvärmning sker med bergvärme. Ventilationen är utförd i form av mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX).

De allmänna utrymmena har linoleumgolv och målade väggar.

Byggnaden inrymmer egna lägenheter för de boende.

Vid besiktningstillfället konstaterades att byggnaden har ett i huvudsak normalt yttre och inre skick och en normal standard.

Service

Här finns även en simhall, mellanstadieskola och förskola för barn från 1 – 5 år, samt ett fritidshem. Härnösands bibliotek har en filial i Hälledal. På orten finns två idrottsklubbar, Ramviks IF som ägnar sig åt fotboll och skidåkning och Ramviks BTK där man spelar bordtennis. Vid Mörtsjön ligger förutom camping med stugby och vandrarhem och förstås en badplats. I Härnösand finns mycket att se och göra. Här finns exempelvis över 400 föreningar och gott om sport- och idrottsmöjligheter året runt. Staden är också en riktig restaurangstad och här finns gott om boendemöjligheter, både i centralorten och på landsbygden. Härnösand satsar på ett modernt näringsliv. Bredband, högklassig informationsteknik och väl utbyggda kommunikationer är högprioriterat för all verksamhet. Inom 45 minuters restid bor 150 000 människor, vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.

Kommunikationer

Det är cirka 25 kilometer mellan Hälledal och Härnösand vilket ger ett behagligt pendlingsavstånd och stora möjligheter. Via väg 90 tar bilresan Hälledal-Härnösand centrum cirka 20 minuter. Vill du resa samma sträcka kommunalt finns flera bussar att välja på. Restiden är 25-30 minuter. Härnösand har goda kommunikationer och det är enkelt att resa både till och inom staden. Flygplats Midlanda, ligger vid E4 cirka 32 km söder om Härnösand. Ett par hundra meter från Härnösands centrum, på Nybrogatan, ligger den gemensamma buss- och järnvägsstation där Härnösands stadsbussar avgår.

Kontaktpersoner

Håkan Grubbström
Förvaltare

+46 72 531 75 57

Bitte Wikner
Uthyrare

+46 701 93 78 99

Fakta

Fastighetskategori

Nordiqus

Kommun

Härnösand

Adress

Hälledalsvägen 53, 870 16 Ramvik

Ort

Ramvik

Storlek

Total 3510 kvm

Information

Tomten är friköpt.

Service och felanmälan

HälledalsHus AB
Växelnummer: 0612-40305