• Vad söker du?

Skola / Utbildning

SBB investerar långsiktigt i social infrastruktur och har mer än 300 utbildningsfastigheter i Norden. Vi vill vara den självklara partnern för kommuner och fristående aktörer vid nybyggnad eller renovering av befintlig social infrastruktur.

Vi har kunskapen om skolor och verksamheten som gör det möjligt att möta både dagens krav och framtida behov. SBB arbetar hela tiden med att förstå utvecklingen och tillgodose de krav som uppstår.

 

Utdelning av Neobo till SBBs aktieägare

Den 21 december 2022 beslutades vid Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:s (publ) extra bolagsstämma att samtliga SBB:s aktier i dotterbolaget Amasten Fastighets AB (publ) (under namnändring till Neobo Fastigheter AB (publ)) (”Bolaget”) delas ut till A- och B-aktieägare i SBB.

Styrelsen i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) har beslutat att fastställa avstämningsdagen för utdelningen till den 28 december 2022.

För dig som är 65+

Nyproduktion i vackra Hovshaga, Växjö

Gemenskap, service och egen trygghetsvärd!

Snart är det dags för inflyttning i Solen. Här bjuds boende med hiss och utformat för att ge dig som hyresgäst både gemenskap, trygghet och service av bästa märke.