• Vad söker du?

Skola / Utbildning

SBB investerar långsiktigt i social infrastruktur och har mer än 500 utbildningsfastigheter i Norden. Vi vill vara den självklara partnern för kommuner och fristående aktörer vid nybyggnad eller renovering av befintlig social infrastruktur.

Vi har kunskapen om skolor och verksamheten som gör det möjligt att möta både dagens krav och framtida behov. SBB arbetar hela tiden med att förstå utvecklingen och tillgodose de krav som uppstår.

 

Ladda ner vår Boendeapp

Som ett steg mot ett mer hållbart arbetssätt slutade vi med pappersavier från och med den 1 mars 2021, vilket innebär att du behöver ladda ned boendeappen för att ta emot dina hyresavier framöver. På vår boendeapp kan du som hyresgäst ta emot viktig information, se och betala din hyra, ta del av förmånliga erbjudanden och beställa tillval.

Nyproduktion i Växjö - boka exklusiv visning!

Nu står Skymningen klar i Växjö. 86 hyreslägenheter, fräscha fullutrustade två- och trerummare, är redo för inflyttning. Med vårt öppningserbjudande får du en flygande start med 30% lägre månadshyra under dina tolv första månader. Spara upp till 46 200 kr.