Beskrivning

På fastigheten finns en byggnad uppförd i 1-2 plan ovan mark. Byggnaden uppfördes
1984 och inrymmer folktandvården Bråten.
Byggnaden har stomme av betong, fasader av tegel och delvis träpanel. Yttertak belagt med tegelpannor, vilket lades om under 2011. Uppvärmning sker med el. Ventilationen är utförd i form av mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning.
Sophantering sker i separat byggnad på gården.

Service

Avståndet till Mariestads centrum är lagom långt för att gå, cykla eller åka kommunalt. Området ligger nära sköna strövområden och Sveriges största sjö Vänern med hamn och härliga bad. Skolor för alla stadier finns i närområdet. Mariestad är en charmig liten stad med kullerstensgator, trähus i gamla staden och en pampiga Domkyrka.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Mariestad, antingen du kommer med bil, buss, tåg, eller båt. E20 är pulsåderns som passerar Mariestad på sin väg mellan Stockholm och Göteborg. Här binds även den södra delen av riksväg 26 samman med den norra delen. Det är också smidigt att resa inom Mariestads kommun. Kinnekulletåget kör till de stora järnvägsknutarna Hallsberg och Herrljunga och fortsätter sedan direkt till Göteborg och Örebro. Här finns också en väl utbyggd busstrafik som Västtrafik står för och i Mariestad finns även stadstrafik som går regelbundet.

Kontaktpersoner

Fredrik Olausson
Förvaltare

+46 720-10 08 89

Jessica Thornander
Regionchef

+46 706 91 02 32

Fakta

Fastighetskategori

Sjukhus & hälsovård

Kommun

Mariestad

Adress

Bråtenvägen 4 542 42 MARIESTAD

Ort

MARIESTAD

Area

Övrigt 888 kvm
Total 888 kvm

Byggår

1984

Information

Tomten är friköpt.