Att leva i Vallentuna

Vallentuna kommun klättrar på listan om var det är bäst att leva i Sverige. Av landets 290 kommuner hamnar Vallentuna på plats nr 26 i årets undersökning, sju placeringar högre upp än 2019.
Vallentuna omgärdas av stora fina grönområden, härifrån kan man lätt nå Roslagsleden. Här väntar 19 mils vandring genom orörda skogar, i levande landsbygd, genom historiska platser och längs sjöar & kustlandskap.

Området

Bo mitt i centrum av Vallentuna med grönska in på knuten. Nära service såsom matbutik, systembolag, apotek och restauranger. Vallentuna centrum har genomgått en rejäl ansiktslyftning och centrum är idag ett trivsamt småstadscentrum. Både gång- och cykeltrafikanter kan lätt ta sig genom centrum som är omgivet av flertal parkeringsytor. Du bor nära grönskan och på endast 800 meters promenadavstånd når du badplatsen vid Vallentunasjön.

Våra hus

Vår fastighet är byggd 1991 och består av lägenheter i storleken 1 – 5 rum och kök. Några av lägenheterna på bottenvåningen har uteplats mot en fin och lummig innergård.

Kommunikation

Till Vallentuna tar man sig med buss eller Roslagsbanan. Vallentuna är beläget mellan europavägarna E4 samt E18.

Hållbarhet

Våra hyresgäster har tillgång till soprum för källsortering

KONTAKT VALLENTUNA

Bergsgatan 4
152 41 Södertälje

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Vallentuna

Specificera efter hyra och storlek