Vaggeryd är en mindre tätort med cirka 5 400 i Jönköpings län och är en av centralorterna i Vaggeryds kommun tillsammans med Skillingaryd. Tätorten är belägen på smidigt pendelavstånd till Jönköping, ca 3 mil söder ut på E4an. Genom samhället rinner ån Lagan, och delar av orten ligger vid Hjortsjön med flera härliga badplatser. Välkommen att trivas i våra lägenheter i Vaggeryd!

ATT HYRA LÄGENHET i VAGGERYD

Området

Kv. Ålen består av tre huskroppar byggda på tidigt 70-tal med fyra ingångar i varje fastighet. Fastigheterna har tre våningsplan samt källare. Hiss finns ej i fastigheterna men förråd och tvättstugor finns i källarplan i varje fastighet.

Husen

I fastigheterna finns lägenheter i storlekarna 1 rok till 4 rok. Alla våra lägenheter i Vaggeryd har fiber och kabel-tv installerad. De större lägenheterna har rymliga balkonger, ettorna har istället fransk balkong. Parkering finns att tillgå inom området.

Kommunikation

Från Vaggeryd går tågen i tre riktningar, norrut mot Jönköping på Vaggerydsbanan, samt både öster och söderut via linjen Halmstad-Nässjö. Det finns även ett antal busslinjer med regelbundna och täta avgångar.

Hållbarhet

I området tillämpas källsortering och fastigheterna värms upp med fjärrvärme.

KONTAKT VAGGERYD

Engelbrektsgatan 126
506 39 Borås

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Helgfria vardagar 9.30-16
Besökstid: Helgfria vardagar 9.30-12
Övrig tid tidsbokning.

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Vaggeryd

Specificera efter hyra och storlek