Välkommen att trivas hos oss i Tranås!

Tranås ligger vid sjön Sommen i Norra Småland och i närheten går södra stambanan och riksväg 32.

Centralgatan i Tranås heter Storgatan och löper genom hela staden och kantas av butiker, mysiga caféer och restauranger som gör Storgatan till en naturlig träffpunkt för både boende i Tranås och besökande.

I Tranås upplever invånarna närhet till varandra, till kulturen, naturen, shoppingen och till sjön Sommen men också till jobben och storstan. Tack vare våra goda kommunikationer så når du de två storstäderna Jönköping och Linköping på under timmen.

ATT HYRA LÄGENHET i TRANÅS

Här hittar du våra lägenheter i Tranås

SBB har fastigheter i Tranås och i det mindre samhället Sommen som ligger drygt 1 mil norrut.

Vårat största område i Tranås heter Ekmarksberg och är beläget nära skolor, idrottsanläggningar och centrum men vi har även fastigheter utspridda på flera platser i Tranås.

Våra hus

I Tranås äger SBB lokaler och lägenheter. Vi jobbar hårt för att höja standarden i våra lägenheter och gör totalrenoveringar på vissa områden. Nästan alla hus är anslutna till stadens öppna fibernät, alternativt finns bredband från Comhem. I alla lägenheter ingår ett grundutbud av tv-kanaler från Comhem.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationsförbindelser till och från Tranås. Både med pendeltåg, buss eller med bil. Inom Tranås kommun har du tillgång till smidiga lokala bussförbindelser.

Hållbarhet

I våra områden har hyresgästerna tillgång till källsortering samt sortering av glas, metall, papper, plast och batterier. För det som inte går att slänga i våran sortering finns Norraby Återvinningscentral som är en mycket välorganiserad sopstation.

KONTAKT TRANÅS

Storgatan 30
573 32 Tranås

Telefon: 0200 – 22 72 00

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Tranås

Specificera efter hyra och storlek