Tidaholm är en liten stad där det är nära till allt!

Upplev en aktiv stad med stort föreningsliv med bl.a. många idrottsklubbar. Här finns gott om arbetstillfällen och flera skolor, från förskola till gymnasium, vuxenutbildning och folkhögskola. Många företagare är etablerade i Tidaholm och du kan alltid ta en fika på något av stans mysiga caféer. Tidaholm ligger vid Hökensås sluttning och naturen är aldrig långt borta.

HYRA LÄGENHET i TIDAHOLM

Området runt våra lägenheter i Tidaholm

Fastigheten är belägen på området Stensiken i södra delen av Tidaholm. Här finns öppna gräsytor och lekplatser på varje innergård. Fina promenad- och cykelvägar in till centrum och ut i naturen.

Våra hus

Våra hus är placerade runt fyra innergårdar med en lekplats på varje gård. Här finns gott om gräsytor för lek och spel. Parkeringar finns i anslutning till varje gård, några med uttag för motorvärmare.

Kommunikation

Området ligger nära busshållplatser och det är god kommunal trafik till våra grannkommuner. Det finns cykelbana runt hela staden och det är inte långt att ta sig till centrum via promenadvägar.

Hållbarhet

Här sorterar vi våra sopor enligt ordinär återvinning, övriga miljöåtgärder på området är vår återvinning av ventilationsluften i lägenheterna, vilket medför en besparing på resurserna.

KONTAKT TIDAHOLM

Södra Ringvägen 9C
522 34 Tidaholm

Telefon: 0200 – 22 72 00

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Tidaholm

Specificera efter hyra och storlek