Staffanstorp är en kommun på ca. 25000 invånare som ligger i Skåne, mitt emellan Lund och Malmö, inbäddad i jordbrukslandskapet. Att leva och bo i Staffanstorp ger en liten bykänsla men med närhet städerna Lund och Malmö. Staffanstorp bjuder på både kultur och natur med flertalet gångleder och parker och här trivs de boende väldigt bra. I byns centrum finns det mesta man kan tänka sig, flertalet butiker, vårdcentraler, tandläkare och gym. Här finns också dagis, förskolor och skola i årskurserna 1-9.

ATT HYRA LÄGENHET i STAFFANSTORP

Våra lägenheter i Staffanstorp

e boende upplever en mysig bykänsla med närhet till natur, grönområde, parker och anlagda dammar. Bokskogen med flertalet vandringsleder till i närheten och är ett mysigt utflyktsställe. Här finns även styrketräning för den motionsglada. De som har små barn har ett dagis alldeles inpå, Solstrålens Förskola samt att det finns ett fint LSS boende.

Våra hus

Nevishög 13:89 ligger i Nevisborg som är ett barnvänligt område. Detta är ett större bostadsområde med gångavstånd till centrum och till flertalet butiker och restauranger. Här finns också förskolor, skolor, grönområden, lekplatser och vattnet. I denna fastighet hyr vi ut 2-5 rums lägenheter & fiber finns till fastigheten. Parkerings- och garageplatser finns att hyra. Förråden finns i källaren på fastigheten och miljörum på gården.

Brågarp 6:695 Fastigheten ligger i centrala Staffanstorp utmed Mårtensgatan, Storgatan och Torget. Här erbjuder vi 1-5 rums lägenheter för uthyrning. Fiber finns till fastigheterna. Korta pendlingsavstånd finns till både Malmö och Lund med bil eller buss. Här finns också många naturområden att njuta av med bl.a. motionsslingor, cykelstråk och beträda. På fastigheten finns 5 huskroppar med bostäder och lokaler utöver detta finns 2 byggnader med carports samt ett par mindre byggnader med förråd och sophus. Ett större garage finns under innergården mellan husen 1A-B samt 2A-B.

 

Kommunikation

När det gäller kommunala medel finns bra förbindelser. Här går bussar var 20 minut till både Lund och Malmö, och ävensom Svedala. Det tar enbart ett par minuter från själva området till bussförbindelse.

Cykelvägar finns i hela Staffanstorp och även givetvis från Nevisborg. Till alla skolor finns gångleder och cykelvägar vilket gör det till ett säkert bostadsområde för barnen som förflyttar sig mellan hem, skola och fritids.

Hållbarhet

Inom området finns även en återvinningsstation där de boende skall sortera metall, plast, tidningar, batterier, kartonger, och elektronik. Till större sopsortering som allt annat typ möbler, finns en SYSAV återvinningsstation cirka fem minuter från Nevisborg.

KONTAKT STAFFANSTORP

Telefon: 0200 – 22 72 00

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Staffanstorps

Specificera efter hyra och storlek