Att leva och bo i Staffanstorp innebär att man har nära till både städerna Malmö och Lund, men att man ändå har en liten bykänsla. Butiker, dagis, parker och skolor finns i närheten och de boende trivs väldigt bra. Här finns gångleder om man vill ta en härlig promenad, mycket grönt och parker. Skolor finns i årskurserna 1-9, och här finns två fina vårdcentraler i närheten.

ATT HYRA LÄGENHET i STAFFANSTORP

Här hittar du våra lägenheter i Staffanstorp

De boende upplever en mysig bykänsla, med närhet till natur, grönområde, park och anlagda dammar. De boende kan även köra till Bokskogen där man har olika vandringsleder och ett mysigt utflyktsställe Och andningsrum till vardagen och här finns även styrketräning och annat för den motionsglada. De som har små barn ha ett dagis här alldeles inpå, Solstrålens Förskola, samt finns även ett fint LSS boende.

Våra hus

Hiss finns inte i alla hus utan enbart i de hus med tre våningar.

Fiber finns till fastigheterna.

Det finns även ett nyinstallerat värmesystem där värmen styrs automatiskt i fastigheterna.

Här finns även gott om p-platser samt garage så de som har bil är det enkelt med parkering. Laddstolpar finns dock ej inom området.

Lekplatser finns ett par stycken på gårdarna och det finns även andra lekplatser i närheten att utnyttja, endast ett par minuters väg. Många nybyggda lekplatser finns och de ökar även i takt med nybyggnation

Seniorboende finns, två stycken i Staffanstorp

Kommunikation

När det gäller kommunala medel finns bra förbindelser. Här går bussar var 20 minut till både Lund och Malmö, och ävensom Svedala. Det tar enbart ett par minuter från själva området till bussförbindelse.

Cykelvägar finns i hela Staffanstorp och även givetvis från Nevisborg. Till alla skolor finns gångleder och cykelvägar vilket gör det till ett säkert bostadsområde för barnen som förflyttar sig mellan hem, skola och fritids.

Hållbarhet

Inom området finns även en återvinningsstation där de boende skall sortera metall, plast, tidningar, batterier, kartonger, och elektronik. Till större sopsortering som allt annat typ möbler, finns en SYSAV återvinningsstation cirka fem minuter från Nevisborg.

KONTAKT STAFFANSTORP

Telefon: 0200 – 22 72 00

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Staffanstorps

Specificera efter hyra och storlek