Att leva i Södertälje

Södertälje ligger där Mälaren binds ihop med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Det är Södermanlands största ort med drygt 73 000 invånare i själva tätorten, och knappt 100 000 i hela kommunen.

Området

Det finns mycket att göra om du bor i Södertälje. Stadens liv präglas av kultur och idrott. Det finns flertalet spontanidrottsplatser samt fina idrottsanläggningar.
Södertälje lockar många besökare till bland annat Tom Tits Experiment, äventyrsbadet Sydpoolen samt Torekällbergets friluftsmuseum i centrala Södertälje. Museet invigdes 1929 och visar hur man levde i Södertälje och östra Södermanland på 1800-talet.

ATT HYRA LÄGENHET i SÖDERTÄLJE

Våra hus

De flesta av våra fastigheter ligger centralt i Södertälje med närhet till kommunikation, service och grönområden. Fastigheterna är byggda mellan 1920-1950 och består övervägande av mindre lägenheter, mellan 1 till 2 rum och kök men även ett par i större storlek. Vi arbetar kontinuerligt med standardförbättringar i våra lägenheter då vi totalrenoverar lägenheten och installerar nya hushållsmaskiner. Vid ett par av våra fastigheter finns även parkeringsplats att hyra.

Kommunikation

Södertälje har ett strategiskt läge i både Mälardalen- och Stockholmsregionen och är en knutpunkt för den nationella, regionala och lokala kollektivtrafiken.
Det är enkelt att resa till och från kommunen, pendeltågen går var 15e minut under dagtid, SJ:s tåg stannar på stationen Södertälje Syd, därifrån går det buss till pendeltågsstationen Södertälje C.
Med bil tar du dig snabbt ut till europavägarna E4 och E20.

KONTAKT SÖDERTÄLJE

Bergsgatan 4
152 41 Södertälje

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Södertälje

Specificera efter hyra och storlek