Att leva i Ronneby.

Ronneby är en kommun där gammalt och nytt förenas. Närhet, god miljö och mångfald är viktiga kvaliteter. I Ronneby finns bostäder för dig som vill förverkliga dina drömmar.
Ronneby är en medelstor kommun med cirka 29 000 invånare. Avstånden i kommu¬nen är korta.
Vårt läge centralt i Blekinge ger oss närhet till havet, skärgårdens 800 öar och det vackra inlandet med mängder av insjöar.
Det finns många föreningar med ett brett utbud av aktiviteter. Den anrika Ronneby Brunnspark har utnämnts till Sveri¬ges vackraste park.

Våra hus

Våra lägenheter erbjuder är allt från ettor till femrummare, vissa på markplan med egen täppa, vissa i loftgång och andra med balkong. Lägenheterna finns både i Ronneby centrum och en liten bit utanför centrum, allt från mindre ytor till större med olika prisalternativ.
Vi jobbar kontinuerligt med standardförbättringar i våra lägenheter.

Området

Du kan bo centralt i kulturhistoriska kvarter eller lite utanför i lummiga områden.

Kommunikation och service

Vill du resa bort eller behöver arbetspendla har vi goda kommunikationer i länet. Flyg¬platsen i Kallinge är väl etablerad. Med Öre¬sundståget åker du direkt till Köpenhamn, och Göteborg kan du nå med Kust till Kust-banan från Karlskrona. Färjor från Blekinge till Li¬tauen och Polen ger ytterligare rese möjligheter.

Hållbarhet

Att vårda den unika naturmiljön i Ronneby kommun är en viktig del av hållbar utveckling och vi strider aktivt mot nedskräpning. Att arbeta med både energieffektivisering och miljövänliga val av material är därför viktigt för oss.

KONTAKT RONNEBY

Kungsgatan 11
372 30 Ronneby

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Ronneby

Specificera efter hyra och storlek