Oskarshamn är en mysig stad med havet som fond och skogen runt hörnet.

En omgivning som är god att växa upp, leva och åldras i. Med såväl stora arbetsgivare inom industri och teknik som drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande utbildningsmöjligheter.

I Oskarshamn tar vi hand om varandra i livets alla skeden. Här finns förskola i både kommunal och enskild regi. Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden. Vare sig det gäller prestationerna på idrottsarenan eller upplevelserna på scenen.

ATT HYRA LÄGENHET i OSKARSHAMN

Här hittar du våra lägenheter i Oskarshamn

Centrala Oskarshamn har närheten till alla bekvämligheter och man kan samtidigt njuta av ett havsnära läge. Här finns många äldre fina fastigheter där vi försöker bevara charmen.

Döderhult finner du mysiga promenadstråk och fin natur. Närhet till sjukhus, skola och affär.

Kolberga har du nära till strandpromenad, motionsspår, skola och badplats.

På Mysigsö bor man precis intill havet med närhet till Gunnarsö badplats och camping.

Påskallavik har en vacker skärgård och fin natur. Påskallavik ligger 15 minuter från Oskarshamn.

Figeholm är ett trivsamt område med gångavstånd till affär, båthamn och fina promenadstråk. Figeholm ligger 15 minuter från Oskarshamn och knappt 10 minuter till OKG/SKB

Fårbo är ett litet familjärt samhälle med ett starkt föreningsliv. Nära till affär och kommunikation. Fårbo ligger 10 minuter från Oskarshamn och 10 minuter till OKG/SKB.

Våra hus

I Oskarshamn äger SBB bostäder, lokaler och LSS-boende. Vi jobbar hårt för att höja standarden i våra lägenheter och gör totalrenoveringar. Alla hus är anslutna till Telias fibernät. I alla lägenheter i Oskarshamn ingår kanalpaket Lagom med Telia.

Kommunikation

Med Kalmar Länstrafik tar du dig via buss, så väl till Oskarshamns ytterområden som till närliggande orter i länet. För den som hellre cyklar finns fina cykelvägar, både centralt och i de närliggande stadsdelarna.

Hållbarhet

I våra miljörum finns möjlighet att återvinna sitt avfall. En bit från stan finns en stor återvinningscentral, Storskogen, där du kan slänga sådant som inte får plats i sopkärlen eller måste lämnas in t ex farligt avfall.

KONTAKT OSKARSHAMN

Verkstadsgatan 13
572 35 Oskarshamn

Tidsbokning för besök
Telefon: 0491-135 00
Telefontid: Helgfria vardagar 8:00-16:30

Övrig tid tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Oskarshamn

Specificera efter hyra och storlek