Motala, Östergötlands sjöstad. En välkomnande hamn för människor och idéer från hela världen.

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad. Eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet. Och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra. Men det finns så mycket mera att göra i vår stad. Hos oss förenas det bästa av Östergötlands natur och kultur, och sjöstadens alla fördelar. Inklusive Vätterns rena och klara vatten! Välkommen att trivas i våra lägenheter i Motala!

HYR LÄGENHET i MOTALA

Här hittar du våra lediga lägenheter i Motala

I området Tellus, Agneshög, bor du med skogen och nordens största insjöbad Varamon runt knuten och har samtidigt nära till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Husen med våra lägenheter ligger mellan grönområden där det finns bland annat lekplatser och grillplatser. Här finns det även ett nybyggt område med basketbollplan och pingisbord.

Basaren 7 ligger mitt i Motala centrum med närhet till allt. Grönområde och Göta kanal ligger ett stenkast från våra lägenheter. Motala centrum erbjuder det mesta du behöver.

Våra hus

Tellus består av 14 fastigheter, 476 lägenheter.
Basaren består av 20 stycken lägenheter mitt i Motala centrum, i varierande storlekar.

Kommunikation

Tack vare den centrala placeringen i Sverige så ligger Motala mycket bra till med transport med tåg, pendeltåg och bil. Storstäder som Linköping, Norrköping, Jönköping och Stockholm ligger bara runt knuten. Från våra lägenheter tar du dig enkelt till resecentrum och vidare!

Hållbarhet

I fastigheten Tellus 1, på Agneshögsgatan i Motala har SBB under 2019 genomfört ett omfattande energibesparingsprojekt. Projektet har mer än halverat förbrukningen av köpt energi i fastigheten. Detta har uppnåtts genom återvinning av energi från frånluft samt att vi återvinner värmeenergin från husens avloppsvatten. Denna energi leds till värmepumpar som sedan producerar värme för husens uppvärmning.

På vårt område kan du sortera matavfall och brännbart. Ca 300 meter bort finns det en återvinningsstation där du kan sortera övrigt avfall.

Motala återvinningscentral är en nyöppnad återvinning som håller hög standard. Här kan man källsortera, återvinna, lämna återbruk och farligt avfall och även lämna ris och träavfall.
Öppettider är måndag – lördag.
Läs mer om Motala återvinningscentraler hos Motala Kommun »

VÄLKOMMEN TILL VÅRA LÄGENHETER I TELLUS OCH BASAREN!

KONTAKT MOTALA

Agneshögsgatan 31 A
591 71 Motala

Telefon: 0200 – 22 72 00
Besökstid: Ring eller maila för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Motala

Specificera efter hyra och storlek