Välkommen till SBB Nordens lägenheter i Malmö!

Malmö är Sveriges tredje största tätort med närmare 350 000 invånare. Sveriges tredje största stad och Skånes pärla erbjuder en fantastisk stadsbild med både välbevarat gammalt och modernt nybyggt. En mångkulturell stad där man hittar både traditionellt svenskt och exotiskt från fjärran när det gäller såväl kultur och nöje som mat.

ATT HYRA LÄGENHET i MALMÖ

Här hittar du våra lägenheter i Malmö

Att leva och bo i Limhamn med dess närhet till Malmö gör det till en fantastisk liten oas med bykänsla. Här har man nära till det underbara havet, stränderna och en charmig småbåtshamn. Det finns alla butiker man kan behöva, klädaffärer, mysiga presentaffärer, apotek, bibliotek, systembolag, vårdcentraler, tandläkare, skolor, dagis, gym, frisörer, många olika restauranger, ja allt finns inom räckhåll för Limhamnsbon.

Här är det nära till Sibbarp med underbart bad, bryggor och ett kallbadhus med Bastu. Här badas det även vintertid!

Våra hus

I våra fastigheter finns tyvärr inte hiss. Vi har fiber i fastigheten samt ett värmesystem som regleras automatiskt i lägenheterna. De boende har även fått nytt bokningssystem som gör det enkel för dem att bruka den fina moderna tvättstugan. Det har även bytts ut alla nycklar mot taggar som förenklar det för de som är boende. Lekplatser finns men de är inte av det nya slaget utan skulle säkert med stor tacksamhet förnyats och gjorts lite trevligare för barn och föräldrar.

Till fastigheten finns p platser till en billig peng. Men laddstolpar finns ej.

Kommunikation

Bussförbindelser från och till våra lägenheter i Limhamn är bra. Här går bussar även till Hyllie och Bunkeflo.

Cykelvägar finns, dock inte inne i själva byn. De boende tycker att det är underbart att kunna cykla längs havet hela vägen in till Malmö Centrum med en underbar utsikt under cykelturen. Eller enbart sitta ner vid en bänk och avnjuta solnedgången.

Hållbarhet

När det gäller återvinning så kan fastigheten sortera tidningar, glas och plast.

Det finns i Limhamn två återvinningsstationer som ligger nära samt en stor återvinningsstation i Bunkeflo där de kan lämna allt som man inte kan sortera vid fastigheten.

KONTAKT MALMÖ

Hästvägen 4A
212 Malmö

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Malmö

Specificera efter hyra och storlek