Den lilla staden med nära till allt!

I Ludvika är det nära till allt! Staden firade 100 år 2019 och är Dalarnas tredje största stad.

Ludvika har ett väldigt aktivt förenings- och idrottsliv. Här finns fina naturområden, golfbanor och slalombackar. I centrum finns affärer, bibliotek, restauranger och caféer. Runt om Ludvika finns många trevliga byar att besöka och utforska.

ATT HYRA LÄGENHET i LUDVIKA

Här hittar du våra lägenheter i Ludvika

SBB förvaltar bostäder och lokaler i Ludvika. De flesta bostäderna ligger centralt eller på Högberget. Lokalerna ligger mestadels centralt.

Centralt
Här bor du mitt i stan med närhet till alla bekvämligheter. I kommunen satsar man stort på att anlägga moderna lekplatser i centrala lägen. I sporthallen finns både äventyrsbad, simhall och en mängd andra idrottsaktiviteter.

Högberget
På Högberget bor du med utsikt över Ludvika. Här finns både grundskola och gymnasieskola och runt Högberget finns anlagda elljusspår och strövområden i den närbelägna skogen.

Våra hus

Många av SBBs bostäder har egen balkong och vi arbetar ständigt för att få upp standarden i våra lägenheter. Så långt som det är möjligt bevarar vi bostadens karaktär.

Kommunikation

I Ludvika är det lätt att ta sig runt även för de som inte har bil. Bussförbindelser finns till alla våra områden. Cykelavstånd och välgjorda cykelvägar finns runt hela staden. Från tågstationen som ligger i centrala Ludvika tar du dit snabbt och smidigt norrut och söderut.

Hållbarhet

De flesta av våra fastigheter i Ludvika är energieffektiva hus med bergvärme eller fjällvärme installerat. Källsortering finns intill alla våra hus där du slänger kompost, brännbart. Grovsopor lämnas till återvinningen på återvinningscentralen.

KONTAKT LUDVIKA

Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Ludvika

Specificera efter hyra och storlek