Var du än är har du alltid nära till havet och naturen.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar har den lilla stadens personliga charm, men erbjuder den stora stadens möjligheter. Här finns en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad.

Var du än är har du alltid nära till havet och naturen. Öland, solens och vindarnas ö, ligger inte heller långt borta. Oavsett om du väljer att bo i centrum eller i något av bostadsområdena en bit ifrån, är det aldrig långt till den service du behöver.

Linnéuniversitetet, som finns i både Kalmar och V- Käxjö, är ett modernt och internationellt universitet – ett av Sveriges nyaste lärosäten. Här hittar du ett stort antal program och kurser inom en mängd ämnesområden och nivåer från grundkurser till fortbildning för yrkesaktiva.

ATT HYRA LÄGENHET i KALMAR

Här hittar du våra lägenheter i Kalmar

Ca 4 km från centrum ligger charmiga Vimpeltorpet i ett lugnt villaområde. Det är nära till Berga centrum med affär och apotek. En bit längre bort finns Lindsdal med ett lite större utbud av service. Med bil eller buss tar du dig lätt till det stora köpcentrumet Giraffen eller in till centrum från din lägenhet.

Våra hus

På området finns det tre huskroppar med två marklägenheter i varje. Alla har egen igång vilket skapar en villakänsla. Ett stenkast bort finns lekplats. En carport ingår till varje lägenhet. Dessutom finns en mindre parkeringsyta för besökande.

Kommunikation

Inom staden och länet körs stads- och landsbygdstrafik av Kalmar Länstrafik.

Staden har kontakt med omvärlden genom tåg, buss och flyg. Kalmar Öland Airport är Smålands största flygplats. Ölandsbron och de anslutande lederna går igenom norra delen av staden. Kalmar ligger vid E22 mellan Malmö och Norrköping och är start/slutpunkt för Riksväg 25 mot Halmstad och Växjö.

Hållbarhet

På vårt område kan du sortera matavfall och brännbart. Ca 300 m bort finns det en återvinningsstation där kan du sortera annat avfall.

Kalmars återvinningscentral har öppet alla dagar i veckan.
Här lämnar du grovavfall, farligt avfall, men också hela fungerande saker till återbruk. De tar även emot trasiga textilier.

KONTAKT KALMAR

Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona

Telefon: 0455-80 600
Telefontid: Helgfria vardagar 9-12 samt 13-15
Besökstid: Helgfria vardagar 9-12 samt 13-15

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Kalmar

Specificera efter hyra och storlek