Jönköping är en stad där det händer mycket. Här älskar man sport, föreställningar, naturupplevelser och god mat. Det finns mycket att uppleva så som friska kallbad, trolska skogar, vidunderliga vyer, vänliga vandringsleder och platser för hopp, lek, vila och picknick.

Här finns sjukhus, högskola, konserthus, Jönköpings teater, golfbanor, Kinnarps Arena & tändsticksmuseet med mera.

Här har du även närheten till Gränna & Visingsö.

Jönköping är ett viktigt centrum för kommunikation och logistik för hela Norden. I Jönköping möts E4 och riksvägarna 31, 40 och 47.

ATT HYRA LÄGENHET i JÖNKÖPING

SBB:s fastighet ligger i stadsdelen Rosenlund här har du endast 15 min gångväg till Vätterstranden som bjuder på härliga bad.

Vill man shoppa så är närheten till A6 med alla sina affärer ett alternativ. Hit går du på 17 min eller endast 4 min med bilen. Här finner du även möbelvaruhuset IKEA. På området finns en lekplats samt en pergola.

Vår fastighet

Huset har 7 våningar och totalt 42 lägenheter var av alla är 3 rum och kök. Tvättstuga finns i huset. Vi kan erbjuda p-plats till din lägenhet.

Kommunikation

Från lägenheten tar det ca 7 min med bil till Jönköpings resecentrum. Här kan du ta tåg och buss i alla möjliga riktningar. Det tar endast 6 min med bil till Jönköpings universitet.

Bussen in till stan är nr 2 och 12.

 

Hållbarhet

På gården finns underjordsbehållare där de brännbara hushållssoporna skall slängas. Det avfall som skall komposteras läggs i en papperspåse och slängs i sopkärlen som är avsedda för dessa.

KONTAKT JÖNKÖPING

Klostergatan 33
553 35 Jönköping

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Jönköping

Specificera efter hyra och storlek