Att leva i Höganäs

Höganäs Kullabygden är en unik destination med mycket att erbjuda på liten yta. Du kan besöka vår sex mil långa kust, shoppa, besöka keramiker eller ha en aktiv semester i Kullabergs naturreservat. Eller varför inte vandra på Kullaleden eller cykla på Kattegattleden?

Den unika naturen som finns i Höganäs kommun bjuder in till ett omväxlande friluftsliv! Hitta till naturområden, vandringsleder, cykelleder, motionsspår, utegym, parker med mera.

Upplev skolvärlden i Höganäs kommun! Här tar vi hand om hela barnet hela vägen från ett till nitton år. Vi har förskoleverksamheter, sex kommunala grundskolor, en särskola, fritidsverksamheter och en gymnasieskola.

Välkommen att bo och trivas i våra lägenheter i Höganäs!

ATT HYRA LÄGENHET i HÖGANÄS

Läs mer om våra lägenheter i Höganäs

I Höganäs är det aldrig långt till havet. En del av den sex mil långa kuststräckan går direkt utanför den centrala delen av staden.

Våra hus

Här äger vi både bostäder, lokaler, vårdcentraler med mera. Vi arbetar starkt för att få upp standard i våra lägenheter i Höganäs och försöker tillsammans med våra hyresgäster skapa ett trivsamt och långvarigt samarbete. Höganäs växer så det knakar och våra lokaler utökas med nya entreprenörer som vill, precis som vi, satsa i kommunen. I våra bostadshus har vi lägenheter som kan erbjuda både egna uteplatser, balkonger, hissar, fina lekplatser och mycket mer.

Kommunikation

Höganäs kommun arbetar aktivt med att förbättra kollektivtrafiken till, från och inom kommunen. Har man inte möjlighet att åka kollektivt erbjuder kommunen på drygt 500 parkeringsplatser i centralorten, och de är alla avgiftsfria. Höganäs kommun trafikeras av sju olika busslinjer. Använd gärna Skånetrafikens reseplanerare (extern länk) för att ta reda på när nästa buss eller tåg går. Du kan också ladda ner Skånetrafikens app i mobilen för att enkelt se uppdaterade tabeller eller köpa biljett.

Hållbarhet

KONTAKT HÖGANÄS

Storgatan 64
263 31 Höganäs

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Höganäs

Specificera efter hyra och storlek