Helsingborg

Eneborg och Högaborg

I sydöstra delen av Helsingborg, knappt två kilometer från centrum ligger stadsdelarna Eneborg och Högaborg. Grönområden mellan husen år få men områdena omges däremot av ett flertal parker. Här kan stora som små träffas kring bollplaner, minigolfbanor och lekplatser av olika slag för att leka och samlas runt grillen. Här finns även fina promenad och cykelvägar. På 10 minuters promenadavstånd ligger Söder, som har ett större utbud av affärer men även torghandel, restauranger, galleria och biograf mm.
För den aktiva finns: Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar inom en kvarts promenadavstånd

Våra hus

Vi jobbar kontinuerligt med standardförbättringar i våra lägenheter. Många lägenheter är nyrenoverade med hög standard.

ATT HYRA LÄGENHET i HELSINGBORG

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i nordvästra Skåne län. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del, där endast 3 750 meter skiljer staden från Helsingör i Danmark.
I Helsingborg finns aktiviteter och upplevelser för alla åldrar. Här finns pulserande stadsliv, aktivt idrotts- och föreningsliv och internationellt uppmärksammad kultur.

Helsingborgs natur är mycket uppskattad, här finns både närhet till havet med fina stränder men också skogspartier och flera gröna parker. En populär park är Ramlösa brunnspark, denna är ofta igenkänd för sin källa till mineralvatten, men här finns också trevliga promenadslingor, picknickplatser, lekplatser och fin växtlighet. Stadsparken är också populär att promenera och umgås i.

I Helsingborgs innerstad finns det flera mysiga caféer, barer, goda restauranger och trevliga butiker.

Våra hus
Vi arbetar för aktivt för att få upp standard i våra lägenheter och skapa ett långt och trivsamt samarbete tillsammans med våra hyresgäster.

Kommunikation
På 20 minuters promenad når man Knutpunkten i Helsingborg. Där finns pendlingsmöjligheter med tåg, region och stadsbussar samt färjor över sundet till Danmark.

KONTAKT HELSINGBORG

Pilåkersgatan 32,
261 41 Landskrona

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Sök lediga lägenheter i Helsingborg

Specificera efter hyra och storlek