Välkommen till Falun, världsarvsstaden i hjärtat i Dalarna!

Som boende i Falun har du nära till allt oavsett hur du vill spendera din fritid. Älskar du att vara ute finns många möjligheter till en aktiv livsstil med närhet till naturområden, sjöar och skogar. Är det istället kultur och stadsliv du föredrar är det aldrig lång in till Falu centrum med sina museum, shoppingstråk, caféer och restauranger.

ATT HYRA LÄGENHET i FALUN

Här hittar du våra lägenheter i Falun

Bojsenburg
I området Bojsenburg, i folkmun kallad Bojsen, bor du med skogen runt knuten och har samtidigt nära till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Husen ligger mellan många grönområden och på de stora innergårdarna finns uteplatser med bord, lekplatser och cykelparkering. Det finns även en kvartersstuga i området som hyresgäster får utnyttja. På sommaren kan du svalka dig vid områdets badstrand, Bojsen beach, som ligger bakom brandstationen vid sjön Varpan. Under sommaren finns här, förutom badmöjligheter, grillplatser, volleybollplan och glassförsäljning.

Korsnäs/Hosjö
I Faluns östra del ligger våra fastigheter i områdena Korsnäs och Hosjö. Här bor du med närhet till två sjöar och alla de aktiviteter som de har att erbjuda. På sommaren kan du avnjuta varma dagar nere vid badstränderna och vinterhalvårets fina dagar spenderas bäst på något av sjöarnas långfärdskridkorspår. Närheten till skolor, daghem och äldreboende gör detta område populärt för alla åldrar!

Våra hus

Våra bostäder i Falun ligger i tre områden. Alla områden är utrustade med generösa grönytor, fina lekplatser och med närhet till naturen. Många bostäder har egen balkong eller uteplats och vi arbetar ständigt för att få upp standard i våra lägenheter

Kommunikation

I Falun är det lätt att ta sig runt även för de som inte har bil. Bussförbindelser finns till alla våra områden och med buss tar du dig in till centrum på ca 15 min. Med god kommunal trafik åker du lätt till våra grannkommuner. Cykelavstånd och välgjorda cykelvägar finns runt hela staden.

Hållbarhet

I våra områden har hyresgästerna tillgång till källsortering samt sortering av glas, metall, papper, plast och batterier. För det som inte går att slänga i våran sortering finns en mycket välorganiserad sopstation.

KONTAKT FALUN

Pelle Bergs Backe 3,  791 50 Falun

Telefon: 0200 – 22 72 00
Telefontid: Ring för tidsbokning
Besökstid: Helgfri onsdag 9-15 (lunchstängt 12-13)

[email protected]

Mer hyresinformation >>

Hitta lediga lägenheter i Falun

Specificera efter hyra och storlek