• Bergslagsgatan 9
  • Bergslagsgatan 9

Beskrivning

Välkommen till Järven 4 Fastigheter AB, där tradition möter framtid i Norrköpings expansiva centrum. Med en visionär detaljplan i sikte, står vår adress på Bergslagsgatan 9 inför en spännande utveckling som lovar att förvandla och förtäta stadskärnan med ny bostadsbebyggelse och dynamiska centrumverksamheter.

Denna unika fastighet, ritad av den legendariska arkitekten Ivar Tengbom hjärnan bakom ikoner som Stockholms Konserthus och Norrköpings Värmekyrka bär på ett kulturarv av oöverträffad design och innovation. Sedan 1949 har denna byggnad, klassificerad som en byggnad av visst värde, stått som en symbol för industriell kraft och estetisk vision.

Med planer som sträcker sig från att utveckla kontorslokaler till att välkomna ett brett spektrum av verksamheter allt från butiker, skolor och hotell till bio, bibliotek och restauranger är vår ambition att skapa en levande och inbjudande miljö som speglar Norrköpings rika historia och dess strävan efter framåtanda.

I väntan på den nya detaljplanens realisering erbjuder vi nu exklusiva möjligheter att etablera din verksamhet i hjärtat av Norrköping. Oavsett om du söker en inspirerande kontorsmiljö för din start-up eller expansiva lokaler för en växande verksamhet, erbjuder vi anpassningsbara ytor mellan 500 4000 kvm.

Omringad av kulturell rikedom, inklusive friskolan Vittra, Matteusskolan, och två förskolor, samt med närhet till särskilt boende och planerad ytterligare service, står Järven 4 Fastigheter AB redo att välkomna dig och din verksamhet till en adress som inte bara erbjuder en plats för arbete, utan en del av Norrköpings framtid.

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Malin Lindman
Förvaltare

+46 70 690 63 19

Malin Jonsson
Förvaltningsadministratör

073 074 98 13

Fakta

Fastighet
Järven 4
Kommun

Norrköping

Ort

Adress

Bergslagsgatan 9,

Storlek

1321kvm