Information gällande Coronaviruset

Ιnformation about coronavirus

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt!

På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Här kan du söka våra lediga tjänster. Finner du inte någon tjänst som passar dig kan du istället skicka in en spontanansökan [email protected]

LEDIGA TJÄNSTER

SBB söker en driven Regionchef för Region Bostäder Norr

Vill du arbeta på ett expansivt och framåtriktat fastighetsbolag?

Efter fusionen med Hemfosa skapar vi nya regioner och letar nu en stjärna till Region Bostäder Norr! Är du en skicklig ledare med erfarenhet från förvaltning av bostäder? Drivs du av att göra göra/hitta affärer och av att skapa en region med hög nöjdhet både hos hyresgäster och medarbetare? Vill du som vi bidra till ett hållbart samhälle både ur ett socialt och miljömässigt perspektiv? Hos oss får du arbeta tillsammans med unikt engagerade och kompetenta kollegor i ett företag som har fokus på tillväxt!

Tjänsten

Regionen har in dagsläget ca 5 000 bostäder med en sammanlagd yta om ca 300 000 kvadratmeter. De största bestånden finns i Dalarna med ca 2 500 lägenheter och i Stockholm. Därefter kommer Mälardalen, Sundsvall och övriga Norrland. Lokalkontor inom regionen finns i Falun, Avesta, Stockholm/Södertälje, Västerås och Sundsvall och antal medarbetare uppgår till ca 25, varav 9 är direktrapporterande. De utgörs till största del av förvaltare som i sin tur har personalansvar för uthyrning och drift.

Som Regionchef ansvarar du för befintligt fastighetsbestånd, att hitta nya potentiella förvärv och för att leda och utveckla medarbetarna på regionen. Du har budget- och resultatansvar, driver värdeskapande åtgärder och är ambassadör för bolaget gentemot olika externa intressenter.

Du rapporterar till Fastighetschefen för Bostäder/LSS/HVB och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet. Placeringen är på vårt kontor i Falun och resor förekommer.

Vi erbjuder

Du kommer till ett expansivt entreprenörsdrivet börsbolag med ambitioner att skapa värde och nytta. Du får möjlighet att sätta din prägel på regionen med stort eget ansvar och frihet i rollen. Hos oss jobbar du både högt och lågt och vi har en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur.

Kvalifikationer och erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du har akademisk utbildning, gedigen ledarerfarenhet och kan bostadsförvaltning. Du är van att ha budget- och resultatansvar och att skapa goda resultat. Det är en stor fördel om du har kontaktnät av andra fastighetsägare och kan du dessutom bostadsmarknaden i Stockholm är det ett plus. Som person är du driven, affärsmässig och prestigelös. Du skapar goda resultat genom ditt sätt att leda och får med dig dina medarbetare vid förändringar. Vi ser även att du är nyfiken, tycker om när det händer mycket och att få vara med och driva utveckling.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 10 maj 2020. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Personuppgiftsbehandling och samtycke

SBB kommer att behandla de personuppgifter som du tillhandahåller när du skickar in din ansökan, såsom namn, kontaktuppgifter och andra personuppgifter som återfinns i din ansökan.

Ändamålet med behandlingen av dina uppgifter är att gå igenom din ansökan om anställning hos SBB, både för tjänsten som du söker och för andra lediga tjänster hos oss inklusive andra bolag inom samma koncern.

Därmed kommer dina personuppgifter att delas med andra bolag inom koncernen. Dina personuppgifter kommer att behållas under en period om två (2) år efter att den tjänst som du sökt tillsatts. Genom att skicka in din ansökan, samtycker du till den behandling av personuppgifter som beskrivs ovan.

Om du inte samtycker och därmed inte lämnar de personuppgifter som efterfrågas kommer vi inte att kunna behandla din ansökan. Du kan kontakta oss när som helst för att återkalla ditt samtycke.

Du kan även kontakta oss för att begära rättelse eller för att få tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig. Vår fullständiga personuppgiftspolicy hittar du här och om du har frågor kan du kontakta oss på [email protected]